Tjänster

Våra Tjänster

Vi är stolta över att ha ett team av mycket skickliga kranförare, kopplare, handräckare, kranmontör som är noggrant utbildade och certifierade enligt branschstandarder. Våra förare är utrustade med djupgående kunskaper och många års erfarenhet, vilket säkerställer precision och säkerhet i alla lyftoperationer. Vi engagerar oss i kontinuerlig fortbildning för att hålla våra team uppdaterade med de senaste teknikerna och säkerhetsprotokollen, vilket gör oss till en pålitlig partner i alla projekt som kräver expertlyftlösningar.

Vi erbjuder professionell sjösättning och lyft av båtar med hjälp av våra specialiserade kranbilar. Vårt erfarna team är välutrustat och har expertkunskap inom säker båtsjösättning. Vi tar hand om varje steg i processen, från säker transport av din båt till smidig och säker sjösättning vid destinationen.

Vi tillhandahåller lokaler skräddarsydda efter era behov. Kontakta oss för mer information om hur vi kan underlätta din logistik och säkert förvara dina produkter.

Vi tillhandahåller fasta tornkranslösningar genom våra samarbetspartners.

Vi hyr ut tryckförare i större projekt med lossning och lastkopplare.

Vi hjälper gärna till med intag /uttag av maskiner.

Vi tillhandahåller dessutom uthyrning av diverse lyfttillbehör. Till exempel baskar och pallgafflar.

Vill du boka en tjänst eller veta mer om våra erbjudanden?

Fyll i formuläret för att skicka din bokningsförfrågan, och vårt team kommer att kontakta dig så snart som möjligt för att bekräfta din bokning och svara på eventuella frågor du har.

Bokningsförfrågan